Iskra 2845

Iskra 2845

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A termék leírása pdf

A ISKRA P - 2845 F UHF LP antenna, az UHF IV-V sávban működő szélessávú antenna.
Ezeknek a eltérő tervezésű, un. "logperiodic" antennáknak a legkedvezőbb egyedi tulajdonsága a szuper nagy sávszélesség.
A teljes UHF tartományon belül az antenna nyereség alig mutat ingadozást. Az adótorony bármilyen csatornakiosztása mellett mindig ugyan azt a vételi minőséget nyújtja. Az ilyen antenna kimenet alkalmas leginkább erősitők meghajtására az egyenletes bemenő szintek miatt!
Az antennát jó, vagy közepesen jó vételi helyeken lehet használni az adótorony elméleti besugárzási tartományának határáig minőségi vételre. A 10 dB - es nyereségével már a nagyobb teljesítményű antennákhoz sorolható.

F csatlakozós kivitel!!
20 - 62 mm - es árbocra szerelhető,
Összeszerelt állapotban, fóliacsomagolásban kerül kiszállításra.

Csatorna
21-69

Nyereség [dB]
10+/-0.3 dBi

Előre/hátra viszony[dB]
22 - 35

Polarizáció
V/H

Elem szám
28

Csatlakozás
F cs.

Kimenő impedancia[Ohm]
75

Hossz
1.06 m

Csomagolás
fólia

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.